Jong Sparta in slotminuut naast GVVV: 2- 2

3 October 2020, 20:07 uur
Rotterdam & Regio
Orange Pictures
Winnende treffer van Mike Frimpong

Ondanks een vroege openingstreffer van Delano Vianello moest Jong Sparta op Het Kasteel uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel tegen GVVV: 2-2. Zelfs ging Jong Sparta nog met een 1-2 achterstand de rust in, maar kwam in de slotfase alsnog tot de gelijkmaker.

Sparta begon voortvarend en kwam in de tiende minuut al op 1-0. Na een corner was het Delano Vianello, die de bal tegen de touwen kopte. Nog geen tien minuten later kwam GVVV al op gelijke hoogte. En weer even later kwam de ploeg uit Veenendaal zelfs op voorsprong en keek Jong Sparta met de rust tegen een 1-2 achterstand aan.

Na rust kwamen beide ploegen nog amper tot kansen. Slechts Lorenzo Soares Fonseca was dichtbij de gelijkmaker, maar de doelman van GVVV pareerde zijn kopbal bekwaam. Pas in de slotminuut van de reguliere speeltijd kwam Jong Sparta alsnog op 2-2 door een treffer van Mike Frimpong.

Opstelling Jong Sparta: Okoye, Dilrosun, Van Mullem, Fonseca, Overman; Meerstadt, Adney (55. Frimpong), Vianello, Brouwer (69. Den Haan); Tahiri, Afaker (76. Doesburg).